Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Lakipalvelut yrityksille

Olen erikoistunut yritysten lakiasioiden hoitoon, minkä lisäksi minulla on vahva kokemus ja ymmärrys yritysten liiketoimintaympäristöstä.

Työskentelen monipuolisesti eri alojen yritysten kanssa. Laadin sopimuksia ja avustan neuvotteluissa, riidanratkaisuissa ja yritysjärjestelyissä sekä monessa muussa asiassa.

Erityisosaamiseeni kuuluu yhtiöoikeus, vero-oikeus, julkisen sektorin asiat, hankintakilpailutukset sekä sopimusoikeus.

Alkukartoitus veloituksetta

Tarjoan ilmaisen alkukartoituksen yrityksille.

Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi tilanteesta ja tarvitsemastanne konsultoinnista. Kartoitan tilanteen ja arvioin asian ratkaisua varten tarvittavat toimet.

Viestin avoimesti ja tiedotan asiakkaalle aina etukäteen, mistä toimeksiannoista syntyy maksuvelvollisuus.

Palveluntarjonta

Sopimusten laatiminen

Yritysmaailman sopimusten laatiminen vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa. Autan laatimaan kattavat ja lainmukaiset sopimukset sekä avustan erilaisissa sopimusneuvotteluissa.

Yritys­järjestelyt

Omistus- ja yritysrakenteiden muuttuessa asiantuntijan apu on usein tarpeen. Avustan yritysjärjestelyihin liittyvien sopimusten, verokysymysten sekä muiden lakiasioiden kanssa.

Vero­neuvonta ja -valitukset

Tarjoan konsultointia kaikenlaisissa yrityksen verotukseen liittyvissä asioissa sekä neuvon erilaisten ongelmien ratkaisuissa ja valitusten laatimisessa.

Julkiset hankinnat

Tarjouskilpailuun osallistuminen oikein tehdyllä tarjouksella on välttämätöntä. Arvioin tarjouspyyntöjä, autan tarjousten laatimisessa ja annan neuvoja ennen tarjouksen jättämistä. Autan myös valitusten ja muiden hankintalakiin liittyvien asioiden kanssa.

Riidan­ratkaisu

Olen yritysten apuna riita-asioiden ratkaisuissa. Olen mukana niin riidan sovitteluissa kuin oikeudenkäynneissä.

Hakemus­asiat

Hoidan erilaiset hakemusasiat, kuten hakemusten laatimisen sekä niiden toimittamisen tuomioistuimen käsiteltäväksi.

Työsuhde­asiat

Työsopimuslaki koskee jokaisen työnantajan ja työntekijän arkipäivää. Autan kaikissa työsuhteisiin liittyvissä lakiasioissa.