Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Lakipalvelut henkilöasiakkaille

Lakiasiaintoimisto Ypyä tarjoaa yksityisasiakkaille kattavan valikoiman palveluita. Autan monipuolisesti muun muassa riita- ja rikosasioissa, perinnönjaossa, dokumenttien suunnittelussa ja laatimisessa sekä monessa muussa asiassa.

Alkukartoitus veloituksetta

Etkö ole varma, tarvitsetko oikeudellista apua? Ota rohkeasti yhteyttä – tarjoan jokaiselle asiakkaalle ilmaisen alkukartoituksen!

Alkukartoituksessa käydään läpi asiasi oikeudellinen luonne ja mahdolliset tavat, joilla asiaa voidaan viedä eteenpäin. Tiedotan asiakasta hänen mahdollisuuksistaan ja kerron oman suositukseni asian hoitamiseen asiakkaan parhaan edun mukaisesti.

Kommunikoin asiakkaalle aina selkeästi, mitä teen ja mistä töistä laskutan ennen toimeksiannon työstämistä. Näin asiakkaani pysyvät täysin selvillä siitä, milloin maksuvelvollisuus syntyy ja mihin se perustuu.

Palveluntarjonta

Testamentit ja perintöön liittyvä suunnittelu

Laadin pätevät testamentit asiakkaan toiveiden mukaisesti ja autan perinnönjaon suunnittelussa huomioiden asiaan liittyvät vero-oikeudelliset kysymykset.

Perun­kirjoitukset

Perunkirjoitukset on järjestettävä ja perunkirja toimitettava verottajalle kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Laadin asianmukaisen perukirjan sekä neuvon muun muassa veroasioissa.

Perinnön­jakoon liittyvät asiat

Avustan myös perinnönjaossa ja muiden perintöasioiden selvittämisessä.

Vero­neuvonta ja -valitukset

Tarjoan konsultointia veroasioissa ja verottajalle tehtävissä oikaisuvaatimuksissa, sekä edustan asiakkaita valitusprosesseissa hallinto-oikeuksissa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa.

Kauppa­kirjojen laatiminen ja neuvonta

Laadin laillisesti pätevät kauppakirjat sekä osallistun niihin liittyviin neuvotteluihin.

Hakemus­asiat

Hoidan erilaiset hakemusasiat, kuten avioerot, lapsen huoltoon liittyvät asiat sekä erilaiset kirjaamis- ja rekisteröintiasiat.

Rikosasiat

Ammattilaisen apu on tarpeen lähes poikkeuksetta rikosasioissa. Avustan sekä rikoksen uhrin että rikoksesta epäillyn asiassa.

Riidan­ratkaisu

Olen tukenasi riidanratkaisuissa. Neuvon ja osallistun riitojen sovitteluihin sekä avustan oikeudenkäynneissä.